Kan ik u helpen?

Vindt u het leuk om bezoekers op weg te helpen? Het Claraklooster in Helmond is op zoek naar een vrijwilliger die gedurende een dagdeel de balie bemant, bezoekers opvangt en telefoontjes doorverbindt. Al deze contacten en de plezierige samenwerking met het personeel maken dit vrijwilligerswerk heel aantrekkelijk.

In het sfeervolle Claraklooster aan de Molenstraat in Helmond, heeft GGZ Oost Brabant een ontmoeting- en dagactiviteitencentrum. Mensen met psychiatrische beperkingen nemen er deel aan een activiteit of komen langs om een praatje te maken, een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen.

De balie in de ontvangsthal is het visitekaartje. Daarom vinden we het belangrijk dat de bezoekers vriendelijk worden opgevangen. Het is niet continu druk. Soms doe je wat kopieerwerk, maar er is tijd om tussendoor een studieboek of tijdschrift te lezen.

Wij zoeken een representatieve vrijwilliger die goed kan samenwerken en serviceverlening belangrijk vindt. In goed overleg wordt een vast dagdeel afgesproken.

Je wordt goed voorbereid op je taak en de beroepskrachten helpen je waar nodig. Wacht niet met reageren, het is een leuke vrijwilligerstaak. Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Bel met Theo Rovers, coördinator vrijwilligerswerk 06-23789978 of mail Vrijwilligerswerk@ggzoostbrabant.nl.

757 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *