Vandaag, 14 maart was het een vrolijke bedoening op de Markt in Helmond. Een grote tent en een rood-witte auto waren de blikvangers van de dag. Nu werd het nieuwe kantoor van Helmond Marketing en Citymarketing geopend en waren de ondernemers, vrijwilligers en relaties welkom om een kijkje te komen nemen in het riante kantoor.

Eigenlijk zit het management al vanaf december 2018 in de nieuwe vestiging. Voorheen zaten zij in de bibliotheek en nog eerder in het pand op de Watermolenwal. Maar iedereen die het kent is het er mee eens dat het een hele verbetering is. Meer licht, ruimte en zoals Linda Haverkamp zegt, zien we wat er gebeurt op straat. Het is de bedoeling dat iedereen die zich genegen voelt binnen komt stappen voor een praatje en eventueel voor een kop koffie of thee. We willen meer betrokkenheid met de mensen.

Tijdens de receptie was het een drukte vanjewelste. Alle bekende en vertrouwde gezichten waren aanwezig. Het bestuur, de ondernemers uit de buurt, de klanten en relaties. Ook was er de voormalig stadskunstenaar Thomas Pieters aanwezig. Directeur Leo Grunberg heette iedereen welkom en zei verheugd te zijn dat er zoveel mensen waren gekomen om de opening te vieren met een borrel. Wethouder Maas beaamde dit en wenste iedereen van het management een voorspoedige tijd en veel succes in de toekomst. Er werd geproost en men kon nog genieten van de lekkere hapjes en drankjes die gretig aftrek vonden bij de mensen. Als klapper was er nog een kort optreden van de Helmondse zangeres Senna Willems die bekend is van het televisieprogramma ‘The Voice Kids’.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

350 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *