Vrijdagavond 7 juli start in Helmond-Centrum het eerste Kasteeltuinconcert met de band LIJN 7. Een reeks van zeven avonden, met zeven muziekstijlen in het zomerseizoen 2017 waarbij je iedere vrijdagavond van 7 juli tot 18 augustus terecht kunt in de kasteeltuin. De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. Om alvast in de stemming te komen voor het eerste concert kijken we nog even terug naar het seizoen 2016 waarvan DIOWTV een reeks van video-opnames heeft gemaakt.
Via onderstaande links kun je nog eens terugkijken naar de films op ons YouTubekanaal

Vrijdagavond 7 juli start in Helmond-Centrum het eerste Kasteeltuinconcert met de band LIJN 7. Een reeks van zeven avonden, met zeven muziekstijlen in het zomerseizoen 2017 waarbi je iedere vrijdagavond van 7 juli tot 18 augustus terecht kunt in de kasteeltuin. De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. Om alvast vin de stemming te komen voor het eerste concert kijken we nog even terug naar het seizoen 2016 waarvan DIOWTV een reeks van videoopnames heeft gemaakt.
Via onderstaande links kun je nog eens terugkijken op ons YouTubekanaal

KTC 2016 Helmond part 1 met Dave Vermeulen https://youtu.be/mGpY-mUd86g

KTC 2016 Helmond part 3 Dynamic Orchestra  https://youtu.be/ELEXsPJONqo

KTC 2016 Helmond part 4 Millers Inc  https://youtu.be/TQKnXpo2zRk

KTC 2016 Helmond part 5 Bianculli Band  https://youtu.be/ECdRgAPWWD4

Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws:
www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,002 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *