KBO Bernadette viert in de week van 1 tot en met 8 september haar 60 jarig jubileum.

Dit doet ze door gedurende 8 dagen allerlei activiteiten voor leden te organiseren. Op zondag 1 september startte de feestweek bij de Caratconcerten die ook hun jubileum vierde.

kbo BernadetteVerder zullen de leden deze week een rondleiding krijgen in onder andere het Nieuwe Speelhuis, de Cacaofabriek en Helmond Sport. Is er een hele leuke middag bij de Fonkel waar onder andere ’t Akkoordje zal optreden. Verder kunnen de leden die zich daarvoor hebben opgegeven een culinaire verassing beleven op donderdag bij Parkrestaurant de Warande.

Zondag 8 september zal de feestweek worden afgesloten met het grote eindfeest. Naast een welkomst woordje van de burgemeester en een dienst zal onder andere Striepke Veur aanwezig zijn met hun hilarische kienmiddag!

 

KBO Bernadette in Helmond heeft als werkgebied de wijken Binnenstad, Centrum, Helmond Noord en Helmond Oost. Zij behartigen de belangen van de leden door met de gemeente en andere organisaties in gesprek te gaan over de beleidsterreinen van zorg, wonen, veiligheid, welzijn en inkomen.

Daarnaast worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de leden. Zo kunt u praktisch dagelijks met andere senioren activiteiten uitvoeren. Ook worden er ledenbijeenkomsten gehouden, is er een Nieuwjaarsbijeenkomst en is er  een kerstviering. Verder mag uiteraard de jaarlijkse busreis niet vergeten worden.

Naast de activiteiten biedt de KBO u ook bijzondere lidmaatschapsvoordelen zoals het verzorgen van uw belastingaangifte, het op orde maken van uw administratie en kortingen bij meer dan 40 winkeliers. Ook kunt u korting krijgen bij zorgverzekeraars op het basistarief.

 Natuurlijk kunt u zich nog opgeven als lid van de KBO Bernadette. Wat veel mensen niet weten is dat al lid kunt worden vanaf uw 50e verjaardag.

 Meer informatie of aanmelden kan via secretaris@kbobernadette.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

640 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. C.Giebels Reply

    Ik heb 3x de feesten bezocht. Op dinsdag middag, op zaterdag avond en zondag middag. Heel gezellig en wat mij betreft 100% geslaagd. Er zijn toen veel foto’s gemaakt. Mijn vraag is of die foto’s worden gepubliceerd ergen op internet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *