De Kennedymars komt weer door Helmond

De 57e Kennedymars staat bijna op het punt van beginnen. Ook dit jaar komen de lopers weer door Helmond. Vorig jaar was de passage door Helmond voor veel wandelaars een fantastische ervaring. Is dat dit jaar weer het geval?

De wandelaars vertrekken zaterdagavond 6 juli om 20.00 uur in het centrum van Someren. Rond 22.45 uur komen de eerste lopers Helmond binnen. Bij de post in Rijpelberg hebben ze 26 kilometer gelopen. Rond 23.15 uur arriveren de eerste lopers in Helmond-Centrum, met een passage over de Markt, het Havenplein en langs het kasteel. Bij Phileutonia is de volgende post. Vanuit daar gaan de wandelaars verder richting Brandevoort en Mierlo.

Wegafsluitingen
De route van de Kennedymars is volledig autovrij. Zo kunnen de wandelaars ongestoord over volledig vrije wegen of paden lopen. Dit heeft uiteraard een aantal verkeersmaatregelen en wegafsluitingen tot gevolg. Kijk voor een overzicht op www.kennedymars.nl/verkeersmaatregelen.

Meer deelnemers uit Helmond
Waarschijnlijk door het succes van de nieuwe route door Helmond zijn er dit jaar aanzienlijk meer deelnemers aan de Kennedymars uit Helmond. Wil jij je ook nog inschrijven? Dit kan tot en met vrijdag 5 juli via www.kennedymars.nl en op zaterdag 6 juli tot vlak voor de start op het Wilhelminaplein in Someren.

Sfeer op de route
JOEK, de organisatie van de Kennedymars, daagt ook de mensen náást de route uit: zorg voor sfeer en maak de doorkomst door jouw straat voor de wandelaars onvergetelijk. Bovendien maak je kans op de sfeerprijs! Kom met je familie, vrienden of de buurt(vereniging) in actie en laat jouw straat van zijn beste kant zien. Op www.kennedymars.nl zie je de route en de doorkomsttijden.

Volop activiteiten in Someren
Tijdens de Kennedymars is er van alles te doen in het centrum van Someren. Met het JFK Festival belooft het één groot feest te worden! Op zondag kun je terecht op de jaarmarkt.

Kennedy TV
De Kennedymars wordt dit jaar in beeld gebracht door een alliantie van mediaorganisaties uit de regio: SIRIS, de Peelpioniers, RvS IT en BoetsMedia. Onder de noemer Kennedy TV doen zij verslag van alles wat op én naast de route gebeurt. De video’s zijn te volgen via www.facebook.com/joeksomeren. Van diverse momenten, zoals de start, wordt live verslag gedaan.

Volg de Kennedymars op de voet!
Met de Kennedymars app blijf je helemaal op de hoogte van de Kennedymars. Download ‘m gratis. Daarnaast volg je de Kennedymars via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en www.kennedymars.nl.

679 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *