Wie kent een MierloHoutenaar 2019 of Groepering 2019?

De wijkraad Mierlo-Hout reikt ieder jaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst ‘De MierloHoutenaar’ en ‘Groepering van het jaar’ uit aan wijkbewoners en vereniging die altijd klaar staan voor de wijk en haar bewoners. Ook voor het jaar 2019 roept de wijkraad Mierlo-Hout haar inwoners op om met voorstellen te komen voor de kandidatuur van wijkbewoners voor de nieuwe MierloHoutenaar 2019: kijk eens rond in uw omgeving, want het is aan u om uw kandidaat voor de onderscheiding De MierloHoutenaar aan de wijkraad kenbaar te maken.

De verlening van deze eretitel is bedoeld voor mensen die altijd klaar staan voor een ander, of dat nu binnen of buiten het verenigingsleven is. Iemand die onopvallend, al dan niet achter de schermen, met hart en ziel bezig is voor de vereniging of voor de gemeenschap Mierlo-Hout. De uitreiking van de onderscheiding is op 5 januari 2020 bij De Koning om 13.00 uur.

Kent u iemand of een groepering die in aanmerking komt voor de onderscheiding, meldt deze persoon dan aan, voorzien van een goede motivering. Er zijn wel enkele criteria waaraan moet worden voldaan: de kandidaat is woonachtig in de wijk Mierlo-Hout en heeft zich op uitzonderlijke wijze ingezet voor een doel dat meerwaarde heeft voor de wijk. Bestuursleden van de stichting Wijkraad Mierlo-Hout kunnen niet worden voorgedragen. De jury bestaat uit enkele bestuursleden van de stichting en enkele personen van buiten de wijk. Voorzitter van de jury is wijkwethouder Cathalijne Dortmans. Aan de kandidatuur zijn behalve een sculptuur, een oorkonde en een persoonlijk geschenk ook enkele geldprijzen verbonden, te besteden aan een doel in de wijk Mierlo-Hout. Middels het contactformulier op de website van de wijkraad, kunnen personen en/of groeperingen aangemeld worden voor MierloHoutenaar en groepering van het jaar. U kunt de naam en de adresgegevens van uw kandidaat ook op een briefje vermelden en afgeven/in de brievenbus doen bij wijkhuis De Geseldonk onder vermelding: Wijkraad: Verkiezing De MierloHoutenaar. Of mail naar Secretariaat@wijkraadmierlohout.nl De voorwaarden waaraan moet worden voldaan staan vermeld op de site van de wijkraad Mierlo-Hout www.wijkraadmierlohout.nl

674 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *