Kerstconcert fanfare De Voortuitgang met het Helmonds Kamerkoor in de Trudokerk

KERSTCONCERT ZONDAG 15 DEC 15:00u | Trudokerk | vrije inloop

Op zondag 15 december, aanvang 15.00 uur, organiseren Fanfare De Vooruitgang en het Helmonds Kamerkoor (HKK) samen een kerstconcert met de klinkende titel ‘Sounds of Christmas’ in de sfeervolle Trudokerk in Stiphout. De toegang is vrij.

Het is de eerste keer dat het Helmonds Kamerkoor en Fanfare De Vooruitgang samen een concert verzorgen, in een samenwerking die garant staat voor kwaliteit. Beide gezelschappen hebben een prachtig afwisselend programma samengesteld met werken die passen in de sfeer van Kerst, zoals ‘Quatre motets pour le temps noël’ van Poulenc of ‘Carol of the Shepards’, een 14e eeuwse Engelse carol gearrangeerd door Philip Sparke. Samen zullen beide gezelschappen onder andere de traditionele Engelse carol ‘God rest ye merry gentlemen’ ten gehore brengen, het prachtige ‘A Babe is born’ samen met koperensemble en het Adagio van Barber door het saxofoonkwartet van de fanfare.

Met ‘Sounds of Christmas’ willen het Helmonds Kamerkoor en Fanfare De Vooruitgang het publiek laten genieten van hun prachtige koorzang en koperklanken en samen een prachtig kerstconcert neerzetten.

276 totaal aantal vertoningen, 7 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *