Kidsduo KonFetTi lanceert nieuwe cd met de hitsingle “Zomer” in de Cacaofabriek

Het was een vrolijke bedoeling in de Cacaofabriek op 4 april. Het Helmondse Kidsduo KonFetTi heeft na hun vorige successen weer een klapper op de markt gebracht. Het betreft een nieuwe single van hun cd en is “Zomer”. Maar wie is KonFetTi eigenlijk? Even een korte kennismaking, al zijn ze al behoorlijk bekend en geliefd.

Het duo bestaat uit Aaron D. (Dijsselbloem) en Leonie Wintjes. Aaron D. heeft een eigen radioprogramma, Aaron D. on air. Leonie is ook een zeer ervaren artieste met diverse specialiteiten. Leonie is een zangdocente en heeft een eigen musicalschool in Boxmeer en doet veel met en voor de kids in de Efteling. Als duo zijn ze ook erg goed bezig. Regelmatig reizen zij met een tourradio door Nederland. Ook hebben zij als duo veel optredens door Nederland maar het bekendste is wel hun optredens bij de Toppers op TV. De cd presentatie vond plaats tijdens het radioprogramma van Aaron D. In de popzaal van de Cacaofabriek waren genodigden, vrienden en familie aanwezig, dus erg gezellig en intiem. Maar het geheel werd opgesmukt door de aanwezige artiesten. Een van de opmerkelijkste gasten was Maurits de Jager, vijftien jaar, komt uit Leusden en werkt mee aan de nieuwe single van het duo. Hij verzorgde een opmerkelijk goed stukje rap in de cd. Vooral Aaron is enthousiast over “zijn” talent. Maurits is door Aaron ontdekt tijdens de televisie-rapbattles van Ali B. Andere artiesten die te gast waren zijn Alessandro Wempe, Ralf Mackenbach en Chase Miles. Halverwege de uitzending in de pauze werd Aaron verrast door Presentatrice Karin Loch die hem de cd uitreikte. Dus toen kon KonFetTi er niet om heen en moesten zij wel hun nieuwe single “zomer”  ten gehore brengen. Maar dat was geen probleem en zelfs het aanwezige publiek kon het niet nalaten door mee te deinen en te wiegen op de vrolijke muziek. Al gauw zat de tijd van het radioprogramma erop, maar zo gaat het nu eenmaal als het gezellig is…

Voor meer informatie zie:www.AaronD.nl of www.facebook.com/konfettionline  e-mail:  info@AaronD.nl

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,077 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *