• DIOW-HC-Rakt (1)
  • DIOW-HC-Rakt (6)
  • DIOW-HC-Rakt (7)

Kinderen Kindcentrum De Rakt organiseren op vrijdag 9 februari hun eigen carnavalsoptocht!
Er wordt deze weken hard gewerkt door elke groep om op 9 februari hun beste beentje voor te zetten in een eigen kinderoptocht.
Van peuters tot aan groep 8 heeft elke groep een onderwerp gekozen om uit te beelden tijdens deze bonte stoet. Het thema van de optocht is; Het is feest in de tent!
De optocht start om 9.45 uur bij het Kindcentrum aan de Baroniehof 212. Een klein uurtje later zal de tocht daar eindigen en worden alle kinderen buiten verwelkomd door het hele gevolg van de Spekzullekes! De route loopt via het fietspad bij de Baroniehof tussen Peelhof en Meijerijhof door richting Spinsterhof. Daar buigt de stoet naar links en gaat vervolgens weer links richting De Brem. Van daaruit gaat men via De Peelhof weer terug richting dierenpark De Rippert naar het Kindcentrum!
De kinderen roepen iedereen op om even aan kijkje te nemen om hen aan te moedigen! Dus… maak even tijd voor al die enthousiaste kinderen uit de Rijpelberg die op 9 februari laten zien dat alles op rolletjes loopt! Het is namelijk feest in de tent! Daar wilt u toch bij zijn?
Namens alle kinderen en personeel van De Rakt wensen wij alle lezers alvast hele fijne dagen toe!

2,913 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *