Kinderkoopzondag met piraten

Schip ahoy! Op de eerste koopzondag van het jaar trapt Helmond Centrum af met een speciale kinderkoopzondag met als thema: Piraten, ontdek de schatten van Helmond. In het centrum lopen piraten rond die aan elk kind speciale Helmond dukaten uitdelen. Deze dukaten kunnen worden ingeruild tegen een leuk presentje of lekkernij bij de deelnemende centrum ondernemers. Die ondernemers staan op een speciale centrumschatkaart die wordt uitgedeeld op de kop van de Markt en in de Elzaspassage. Er zal ook een piratenspringkussen staan en je kan kennismaken met Stichting Lief.

Deelnemers: Rest-o-ricus, ’t Kelderke, Pierrot, Migagaifts, Basta Fashion, Impression, Lunch- en Leescafe De Bieb, Diferentes, De Ganzenveer, Hema, Jamin, Juud’s Foederer, Van Os tassen en koffers, Gezond & Wel, Ziengs schoenen.

De Kinderkoopzondag vindt plaats op zondag 27 januari en is geldig voor kinderen t/m 12 jaar. Uiteraard is iedereen welkom! De winkels zijn geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

939 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *