Kinderkoopzondag met piraten

Schip ahoy! Op de laatste koopzondag sluiten we de maand januari af met een  speciale kinderkoopzondag met als thema: Piraten. Ontdek de schatten van Helmond. In het centrum lopen piraten rond die aan elk kind speciale Helmond dukaten uitdelen. Deze dukaten kunnen worden ingeruild tegen een leuk presentje of lekkernij bij de deelnemende centrum ondernemers. Die ondernemers staan op een speciale schatkaart die wordt uitgedeeld op de kop van de Markt en in de Elzaspassage. Er kan ook weer naar hartenlust gesprongen worden op het piratenspringkussen op de Markt en in de Elzaspassage is er een speciale kinderschminckstand.

Deelnemers: Rest-o-ricus, ’t Kelderke, Pierrot, Migagaifts, Basta Fashion, , Lunch- en Leescafe De Bieb, Tiendas Diferentes, De Ganzenveer, Hema, Van Os tassen en koffers, Gezond & Wel, Eye Love, Bristol, Florale Haircare, Mawema, Bibliotheek/VVV en de Elzaspassage.


De Kinderkoopzondag vindt plaats op zondag 26 januari en is geldig voor kinderen t/m 12 jaar. Uiteraard is iedereen welkom! De winkels zijn geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur.

 

168 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *