Kindervakantieweek Brandevoort afgesloten met een optocht

Alle groepen sloten Kindervakantieweek af met een optocht door de Veste. De kinderen hadden zelfgemaakte trommels en andere instrumenten bij zich. Voorop klonk het Kindervakantieweek lied uit een verrijdbare box. Daarna volgde twee dames die op zijn Braziliaans gekleed waren. De stoet werd afgesloten door de Brandeliers.

Na afloop van de optocht konden de kinderen samen met hun ouders een drankje nemen op het palladium. Ook voor de popcorn- en poffertjeskraam stonden lange rijen. Het was een gezellige afsluiting van een mooie week voor de kinderen.

Namens mij als redacteur van Dit is onze wijk, en tevens van vader van een enthousiaste deelnemer aan de kindervakantieweek, wil ik de organisatie en alle (jeugd-)vrijwilligers van deze fantastische week bedanken voor hun goede werk. Ruim 1000 kinderen hebben enorm genoten dankzij jullie.

 

 

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #DIOW ofwel alles te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

4,216 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *