King’s night festival in Helmond Centrum

Koningsnacht vier je dit jaar in Helmond. Met live muziek, vier buitenpodia en een vuurwerkshow belooft King´s Night Festival een mooi feest te worden. Helmond Centrum kleurt oranje op 26 april om 21.00 uur.

Stichting Helmond City Events organiseert dit jaar van 21.00 tot 01.00 uur King’s Night Festival. Vier buitenpodia staan verspreid in Helmond Centrum. Op de Kasteellaan, het Havenplein, de Havenweg en op de Steenweg zijn podia en dus muzikale acts te vinden.

Programmering

Welke acts kun je verwachten? De Voute DJ’s draaien de foutste plaatjes, De Spikes (BE) covert er op los en Funky Beatz spreekt voor zich natuurlijk. De Heeren Van en DJ Franky Franklin zorgen voor de ultieme feestgarantie. Kijk voor meer acts en de tijden op www.helmondcityevents.nl

Gratis toegankelijk

King’s Night Festival is gratis toegankelijk. Zorg dat je rond 00.00 uur bij het Havenpark bent voor de vuurwerkshow. Om 01.00 uur is de programmering bij de buitenpodia afgelopen, maar gaat het feest verder in de aanliggende kroegen. Deze kennen op koningsnacht geen sluitingstijd!

Voor meer informatie kun je terecht op de website en de facebookpagina: www.helmondcityevents.nl en www.facebook.com/helmondcityevents/


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,056 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *