Klassieke muziek op het mooiste hofje van Helmond

Kenners weten het: ‘Classique en Plein Public’ is al jaren een muzikaal feest van hoog niveau. Ook dit jaar organiseert de Stichting Lambertushof op 1 juli dit evenement weer met jong talent en gevestigde namen. In de buitenlucht en in de prachtige entourage van het plein achter de Lambertuskerk bent u van harte welkom om gratis van mooie muziek te komen genieten.

Op deze muzikale middag kunt u luisteren naar zangleerlingen van de Talentstroom van Kunstkwartier, die de spits afbijten. Daarna spelen Ephraim van IJzerlooi en Bob van der Ent prachtige stukken voor cello en viool en hoort u Vera Hofman en Sjors van der Mark op dwarsfluit en gitaar.
De Spaanse violiste Lara Rafecas speelt Spaanse werken samen met pianist Roderigo Robles de Medina. Tussendoor zijn er twee blokken van de Poolse sopraan Aldona Bartnik met op piano Maurice Lammerts van Bueren. Zij spelen werken van Poolse componisten van hun nieuwe CD Melancholia.
Van Bach tot Glinka en van de Falla en Chopin tot Lutosławski: alles komt voorbij! Muziek die je raakt en waar je blij van wordt.
Zondag 1 juli van 14.00 – 17.00 uur op Lambertushof Helmond. Toegang is gratis.
Meer informatie op www.lambertushofhelmond.nl.

1,372 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *