Kom proeven op Brandefood!

Op zondag 8 oktober a.s. is de Brandevoortse markthal het podium voor de tweede editie van het foodtruckfestival Brandefood. Foodtrucks kennen al een lange geschiedenis, maar zijn de laatste jaren vooral bekend van de vele festivals. Tijdens dit sfeervolle festival presenteren foodtrucks hun signature-dish, dat ene gerecht waar ze zo bekend om zijn. Terug naar waar het ooit ontstaan is, dat is het streven van Brandefood. Door een strenge selectie te maken in kwaliteit en originaliteit, maar ook in diversiteit is dit festival uniek in zijn soort.

Plattegrond BrandefoodDit jaar komen 11 foodtrucks op Brandefood, allen met een eigen specialiteit, allen uniek. Uiteenlopend van broodje kip tot sushi burger, van pasta tot thai street food, u vindt het allemaal op Brandefood. Nieuw dit jaar is dat twee heel verschillende cateraars uit Brandevoort zich presenteren. Aan de kinderen is ook gedacht, het springkussen staat er weer en naast een hele lekkere foodtruck verzorgt de kinderfeestje specialist uit de wijk weer een workshop.

Vorig jaar werd Brandefood nog opgeluisterd door een master chef, dit jaar biedt het evenement een exclusieve kijk in de keuken van toprestaurant Se7en met het aanbieden van een speciale wijn/spijs in samenwerking met van Eyck wijnkelders. Naast de special selecteerde de huisvinoloog een aantal mooie huiswijnen. Ook zijn er speciaal bieren verkrijgbaar en, ook nieuw dit jaar, een selectie cocktails.

Verder wordt het festival opgeluisterd door troubadour Twan Lijten, geheel in stijl van Brandefood. Twan zal zich regelmatig met zijn gitaar onder de mensen begeven om de bezoekers te vermaken met authentieke muziek.

Brandefood is geopend van 13:00 tot 20:00 uur en gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website www.brandefood.nl of volg ons op Facebook of Instagram onder @brandefood

Kom buurten, dineren en genieten.

Tot Brandefood!

Logo Brandefood

 

 

3,192 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *