Koningsfeesten in Helmond

Dit jaar zullen de festiviteiten rondom Koningsdag weer 2 dagen beslaan, net als vorig jaar wordt er in het centrum van Helmond een uitgebreide Koningsnacht georganiseerd met veel podia met verschillende muzikale invulling. Afsluitend aan Koningsnacht en in de opmaat voor Koningsdag is er een grandioze vuurwerkshow te zien en op Koningsdag zijn er heel veel verschillende activiteiten in Helmond en de wijken eromheen.

In het centrum van Helmond vind je de vertrouwde Slingermarkt, maar ook zullen verschillende verenigingen en stichtingen zich presenteren, is er de kindervrijmarkt met optredens en activiteiten, zijn er verschillende markten gericht op cultuur en activiteiten en is er veel verschillende muziek te beluisteren op diverse podia verspreid door de stad. Dus wederom voor een ieder wat wils tijdens de Koningsfeesten Helmond.

Op de website van het Helmonds Oranje Comité (www.oranjecomitehelmond.nl) en op diverse sociale media (Facebook, Twitter, Instagram) is meer informatie te vinden. Dit zal steeds verder uitgebreid worden met meer inhoudelijke informatie en het complete programma.

337 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *