Koninklijke onderscheiding voor vertrekkende raadsleden Angelique en Henk

De gemeenteraadsleden Angelique Raaijmakers-van de Pol en Henk Bekkers hebben bij gelegenheid van hun vertrek uit de gemeenteraad van Helmond een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Beiden zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Elly Blanksma-van den Heuvel reikte de onderscheidingen uit.

Mevrouw Angelique Marianne Raaijmakers- van de Pol heeft in de periode 2006-2010 namens het CDA deel uitgemaakt van de gemeenteraad van Helmond. In de periode 2010-2014 was ze eveneens gemeenteraadslid namens het CDA en lid van diverse commissies. Dit gold ook voor de periode 2014-2018. In totaal heeft mevrouw Raaijmakers namens het CDA 12 jaar deel uitgemaakt van de Helmondse gemeenteraad.

De heer Henk(H.F.J.) Bekkers heeft in de periode 1998-2002 namens de Partij van de Arbeid deel uitgemaakt van de gemeenteraad. Van 2002 tot 2006 is hij actief geweest als burgercommissielid voor de politieke groepering Helmond Aktief. Vanaf 2006 tot 2014 heeft hij zitting gehad in de gemeenteraad namens de politieke groepering SDH-OH respectievelijk SDOH. Van 2014 tot 2018 was hij gemeenteraadslid namens Lokaal sterk. In totaal heeft hij dus 16 jaar zitting gehad in de Helmondse gemeenteraad.

De langdurige zittingstijd in de gemeenteraad van beiden was de aanleiding voor het verlenen van de onderscheidingen.

Fotografie PressVisuals.com

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,191 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *