Lavans stopt als naamgever stadion Helmond Sport

Lavans stopt als naamgever stadion Helmond Sport

Het stadion van Helmond Sport op Sportpark De Braak heet vanaf volgend seizoen niet langer Lavans Stadion. Het Helmondse familiebedrijf heeft besloten om er na dit seizoen mee te stoppen.

Hans van de Goor, Senior Account Manager van Lavans, licht de keuze van het bedrijf toe: “Na acht jaar naamgever te zijn geweest, is het tijd om onze naam ook in andere delen van het land meer onder de aandacht te brengen. Het ‘Lavans Stadion’ heeft, naast onze maatschappelijke betrokkenheid, een positieve invloed gehad op onze naamsbekendheid.”

Antoine Beije, commercieel manager van Helmond Sport, benadrukt dat de samenwerking met Lavans een succes is geweest. “Het was voor beide partijen een succesvolle samenwerking. We zijn Lavans dan ook dankbaar dat zij de afgelopen seizoenen op een prominente manier aan het stadion verbonden zijn geweest. Nu is het voor ons zaak om met die gedachte op zoek te gaan naar een nieuwe naamgever. In de tussentijd gaan we met Lavans in gesprek om te kijken of het familiebedrijf op een andere manier aan de club verbonden kan blijven.”

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws-etc..
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?

Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,330 totaal aantal vertoningen, 5 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *