Ledenbijeenkomst Filatelistenvereniging “De Helmveste”

Verenigingsavond

De Filatelistenvereniging “De Helmveste” voor Helmond en omstreken houdt op dinsdag 20 november, om 20.30 uur een ledenbijeenkomst in Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1 in de Rijpelberg.
Op deze avond wordt een lezing gehouden over postzegels van Egypte en zijn er de volgende activiteiten:

  • Nieuwe postzegels van Nederland en  andere landen op basis van een abonnement of in losse verkoop kunnen afgehaald worden. Voor leden bestaat altijd de mogelijkheid om ook albums, catalogi en andere attributen te bestellen, welke dan met korting worden geleverd.
  • er wordt een veiling gehouden van ca. 100 kavels. Deze worden aangeboden voor een percentage van 20 – 25% van de cataloguswaarde. Dus echte koopjes.
  • albums van leden met de in hun bezit zijnde dubbele postzegels zijn in voldoende mate aanwezig mee. Men kan deze albums inzien en tegen een bijzonder laag tarief postzegels daaruit kopen. Lege plaatsen in de eigen albums kunnen op deze wijze worden gevuld. De ervaring heeft geleerd, dat er veel “zaken” worden gedaan.
  • er worden er twee loterijen gehouden, t.w. de tombola waarvoor de loten gekocht moeten worden – 7 loten voor € 2,50  – en een loterij waarvoor de loten gratis worden aangeboden. Prijzen zijn uiteraard postzegels, postfris en meestal series of een tegoedbon, waartegen postzegels van bijvoorbeeld de veiling gekocht kunnen worden.
  • er kan informatie worden verkregen over tekens, beeltenissen en verkrijgbaarheid, e.d. van postzegels.
  • Ieder lid kan voor de wilde veiling postzegels, albums, klemstroken, catalogi, e.d. aanbieden, welke bij opbod worden verkocht. Inzet is voor alle kavels het uiterst lage bedrag van € 0,50.

 

Het is echt weer de moeite waard om de bijeenkomst bij te wonen, zodat men kan overwegen lid te worden en op deze manier op filatelistisch gebied bij de tijd te blijven en uw verzameling aan te vullen…


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
Onderstaande linken zijn aanklikbaar:

www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

935 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *