Leon van der Zanden in De Cacaofabriek

Cacao Comedy Night – stand up comedy in cacaofabriek

We doen nog een leuke stand up comedian show voor de zomer. Een show waarbij we niet 1, niet 2, niet 3, maar waar maar liefst 4 comedians op zullen treden. En dan tellen we MC en gastheer Raymon Hofkens nog niet mee….

Zoals gezegd 4 comedians vanavond op het podium.
1. Eric Goossens; is een komiek van de nieuwe generatie. Hij was winnaar van de jury -én de publieksprijs tijdens ComedySlam.

2. Marlon Kicken; behoeft nauwelijks introductie in Helmond en omstreken. Van groot theater tot klein café … overal weet Marlon de zaal te pakken met zijn standup-set

3. Tom Sligting; heeft 25 jaar ervaring in het vak van preseteren en comedy. Hij brengt alles met veel energie en interactie, waardoor zijn shows zich kenmerken door levendigheid.

4. Leon van der Zanden; tja, over nauwelijks introductie gesproken. Leon van der Zanden wordt op 25 oktober 1977 geboren in Helmond en vanaf 1998 treedt hij op als cabaretier en stand-up comedian. Hij maakte en speelde 9 solovoorstellingen, waaronder ‘Coole snelle jongen met een zachte bruine vacht’, ‘Cola’ en recent Kameleon (2017/2018).

Zaal open vanaf 20.15 uur; aanvang 20.30 uur.
Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop; 20 euro aan de dagkassa.

Tickets en info via https://www.cacaofabriek.nl/pop/info/id/2209/Cacao_Comedy_Night_-_Stand_Up_Comedy_in_Cacaofabriek

1,470 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *