• DIOWHCH-Leonardus show (2)
  • DIOWHCH-Leonardus show (16)
  • DIOWHCH-Leonardus show (5)

Opname van onze jeugdvlogger Keano Karel: Speeltuin Leonardus had op woensdag 7 augustus weer een nieuwe show voor kinderen. Aangezien er al veel kinderen in de speeltuin aan het spelen waren was het dus tijdens de voorstelling ook aardig druk.

Het stuk ging over Bart die stiekem bij oma op zolder aan het rondsnuffelen was. Daar ontdekte hij een boom in de hoek. En vol verbazing hoorde Bart dat de boom af en toe kon praten  maar wel heel vaak vieze scheetjes liet. Wat een stank. Ook ontdekte hij een toverboek en ging er door heen bladeren. Hij probeerde enkele trucs die niet altijd lukten maar als hij een kind uit het publiek vroeg om mee te helpen, lukte het wel. Zo betoverde hij een gele veer die ineens kon bewegen. Maar het hoogtepunt was wel een klein oud tafeltje dat apart in een ver hoekje stond. Hij probeerde er iets mee te toveren wat natuurlijk niet lukte. Maar een lief meisje uit het publiek zou hem wel even helpen. En zowaar, samen spraken ze een spreuk uit en ineens begon de tafel te zweven. Verrassing alom.

Zo ging de voorstelling nog even door en toen was het afgelopen en iedereen verdween weer de speeltuin in. Het was een leuke show met verrassende elementen….

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Hieronder de vlog van onze jeugdvlogger Keano Karel

219 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *