Leren met LEV workshop ‘Zet je netwerkbril eens op’

Voor vrijwilligers van LEVgroep en vrijwilligers van andere organisaties organiseert Leren met LEV 21 maart a.s. van 09.30 tot 12.00 uur de workshop ‘Zet je netwerkbril eens op.

Er is een belangrijke ontwikkeling gaande in de maatschappij. Waarschijnlijk heeft iedereen daar op een of andere manier al wat van gemerkt. Iedere burger zal zoveel mogelijk zijn eigen vragen en problemen moeten aanpakken. Als dat hem niet lukt is er zijn omgeving waar hij een beroep op kan doen. Als die hulp niet voldoende is kan de burger gelukkig terugvallen op een heel informeel netwerk van vrijwilligers die zich met allerlei diensten inzetten voor de medemens.

Jij, als vrijwilliger, hebt nu de uitdaging een ‘netwerkbril’ op te zetten tijdens de contacten met klanten. Met een netwerkbril op kijk je anders naar de hulpvragen van klanten en stel je daarom ook andere vragen. Samen ondersteunen we de maatschappelijke ontwikkeling naar meer eigen kracht van de burger. De workshop, die 92.70 euro kost, wordt gehouden door Petra Mennes en Ingrid Bloemers of Anke Bezemer en Wafae Louw. Deelname is voor vrijwilligers van LEVgroep kosteloos. De locatie wordt doorgegeven na inschrijving.

Aanmelden via de website van Leren met LEV:

 https://www.lerenmetlev.nl/vrijwilligersacademie/default.asp?training=102

1,535 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *