De leukste winkels in Helmond om je kinderkamer te pimpen

Met het inrichten en ontwerpen of herinrichten van kinderkamers kunt u al uw fantasie de vrije loop laten. Het begint natuurlijk al tijdens de zwangerschap, wanneer u de babykamer gaat inrichten. Daarna wordt dat kamertje een peuter- en een kleuterkamer, en vervolgens een tienerkamer. Het leuke aan dit soort kamers is dat ze moeten zorgen voor een goede nachtrust, maar dat uw kinderen er ook lekker in kunnen spelen. En waar kunt u precies shoppen voor alle leuke spulletjes? In dit artikel leest u welke inspirerende winkels voor kinderkamers er zijn in Helmond en omgeving én krijgt u een aantal leuke ideeën voor de indeling van de kamer.
Kinderkamer shoppen in Helmond
In Helmond kunt u bij verschillende winkels terecht voor de perfecte meubels, verf en accessoires voor de kinderkamer. Neem bijvoorbeeld de Karwei in Industriegebied-Zuid. Op de website van Karwei kunt u alvast allerlei inspiratie opdoen voor de inrichting van de kinderkamer. Aan de hand van foto’s met uitleg, ziet u precies hoe kleuren en meubels gecombineerd worden. Daarnaast geeft de Karwei ook veel om duurzame meubels en materialen. Ook bij de Leen Bakker, te vinden in dezelfde wijk, kunt u fijn shoppen. Van speciale kinderbedden in de vorm van racewagens tot stoere hoogslapers, er is veel verschillend aanbod. Een andere aanrader is de winkel In De Wijde Wereld in Geldrop. Hier vindt u zowel hippe als retro meubels en veel andere originele artikelen.
Meisjeskamers
Tegenwoordig hoeft een meisjeskamer niet alleen maar helemaal roze en schattig te zijn. Meisjes kunnen net zo goed een stoere kamer krijgen, of natuurlijk een combinatie van de twee kenmerken. Wanneer u begint met het ontwerpen van de kamer, is het handig eerst een kleur te bepalen. Roze is goed te combineren met wit, wat al gauw meer balans brengt in de kamer. Wanneer uw kind niet zo van roze houdt, kunt u het beste kiezen voor zo veel mogelijk basiskleuren voor de muren, zoals wit en grijs. Op die manier kunt u met allerlei leuke accessoires toch nog wat kleur terug laten komen. Ook voor de meubels zijn er veel verschillende mogelijkheden. Met het combineren van een mooie stoel, grote kussens en een leuk kleed, creëert u al een fijn hoekje waar ze kan spelen of lezen. Een goed bed is ook belangrijk. Met allerlei accessoires is deze leuk op te pimpen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie klamboe of een lichtjessnoer. Een hoogslaper kan ook slim zijn om aan te schaffen, vooral wanneer de kamer klein is. Ze kan eronder spelen en als ze wat ouder is, kunt u er een bureau neerzetten zodat ze ruimte heeft om rustig haar huiswerk te kunnen maken.

Jongens kamers
Ook bij het inrichten van een jongenskamer is het vooraf bepalen van een thema een aanrader. Kies een kleur of behang voor de muren, waarbij u uitgaat van een kleurencombinatie. Gaat u voor stoere felle kleuren of een rustig tijdloos thema dat u opvult met opvallende accessoires? Kies bijvoorbeeld voor een stoere hanglamp om iets origineels in de kamer te hebben. Als u graag hulp wilt bij de aansluiting van lampen, kunt u natuurlijk een elektricien laten komen. Zo weet u in ieder geval zeker dat alles goed en veilig geregeld wordt. Houten meubels zorgen voor een stoere look en zijn daarnaast ook nog eens tijdloos. Andere originele items zijn lederen plankdragers. Ze vallen direct op en gaan ook nog eens lang mee. Een speelhoek is ook belangrijk. Deze kan later een studeerhoek worden. Speelgoed op zich kan al dienen als leuke accessoire. Wilt u liever dat de kamer netjes opgeruimd kan worden, kies dan een paar leuke opruimboxen uit.

Bron foto

409 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *