Liederentafel Helmond West in Gaviolizaal

Op zondag 22 april van 14.00 tot 16.00 uur verzorgt Liederentafel Helmond West een concert bij de Stichting Draaiorgels Helmond in de Gaviolizaal.

Liederentafel Helmond West is 18 jaar geleden opgericht onder de naam “Houtse Liederentafel”. Vier jaar geleden is de naam gewijzigd naar Liederentafel Helmond West.

Het koor bestaat uit 23 leden en zingt levensliedjes, eigentijdse liedjes en liedjes die voor iedereen in het geheugen liggen en ook meegezongen kunnen worden. Het repertoire van het koor wordt regelmatig veranderd en aangepast aan het seizoen waarin wordt gezongen.

Regelmatig verzorgen de koorleden optredens voor verenigingen, ouderencentra, verzorgingstehuizen etc. zowel in Helmond als in de regio. Het is voor de leden van het koor fantastisch om deze mensen een plezierige middag of avond te bezorgen. Zondag voor de 2e keer een optreden te midden van de Helmondse Draaiorgels.

Repeteren doen ze wekelijks op donderdagmiddag, van 13.30 tot 15.30 uur, in buurthuis de Westwijzer, Cortenbachstraat 70, 5707 TJ Helmond en als u denkt: Ach dat is leuk, en ik zou dat wel eens willen bekijken, misschien is het iets voor mij, kom dan gerust eens naar de repetitie. Versterking kunnen ze altijd gebruiken.

Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van de Helmondse draaiorgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom. De toegang is gratis. Wel zien wij graag na afloop van het concert een vrijwillige bijdrage in onze donatiepijp.

Door de groei van het aantal bezoekers en activiteiten kunnen wij ook extra vrijwilligers, vooral voor de horeca gebruiken. Hebt u interesse om ook een stukje bij te dragen aan de Helmondse cultuur en monumenten neem dan contact op met de Stichting Draaiorgels Helmond via info@draaiorgelshelmond.nl of 06-39682404

De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Openingstijden zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Groepen van minimaal 10 personen ook mogelijk op afspraak.logo stichting draaiorgels helmond kl1

 

1,675 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *