Lijnen in beeld

Hoewel Britte Tielemans voor haar studie aan kunstacademie AKV| St. Joost is verhuisd naar Breda, is zij een geboren en getogen Helmonder. Als student valt zij dan ook binnen de amateurs voor Goeikes – Helmonders in beeld. Maar niet voor lang als je het aan Britte vraagt!

Britte is nieuwsgierig naar de ontwikkeling in de maatschappij en samenleving. Zij gebruikt haar camera dan ook dagelijks om schetsen te maken die zij later uitwerkt. Haar werk kenmerkt zich door eenvoud en lijnenspel.

In Dierdonk gaat zij aan de slag met symmetrie, kleurgebruik en herhaling. Juist als je die kan vinden in het dagelijks leven. Dit komt terug in haar opleiding grafisch ontwerp. Britte is dan ook een welkome toevoeging op de interessante groep aan kunstenaars, fotografen en verbinders in het Goeikes-team!

De fotoserie van Britte is onderdeel van ‘Goeikes – Helmonders in beeld‘. De foto’s zullen te zien zijn in een boek en expositie over en voor de stad. Met de serie is Britte 1 van de 13 fotografen van het project. Stuk voor stuk trekken zij een eigen wijk in. Allemaal met een eigen visie, stijl en invalshoek. Ben of ken jij een Dierdonks persoon of organisatie die Britte niet mag missen? Stuur dan een mailtje naar info@goeikes.nl

 

1,907 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *