De line-up voor Kasteeltuinconcerten editie 2018:

Het muziekprogramma van de jaarlijkse concertreeks De Kasteeltuinconcerten is bekendgemaakt. Ook dit jaar belooft het een mooie variatie aan muziekgenres te worden. Zeven weken lang op de vrijdagen tussen 6 juli en 17 augustus staan bands op het podium.
Nieuw dit jaar is het akoestische, locale talenten podium. In de Kasteeltuin wordt tijdens de Kasteeltuinconcerten een extra speelplek ingericht. De insteek hiervan? Lokaal muzikaal talent stimuleren en een podium bieden. Ook voor de bezoekers die de drukte van het grote podium even willen ontvluchten, bidet deze speelplek een prima en rustig alternatief. De programmering van dit lokale talenten podium maakt de organisatie binnenkort bekend.

Foodstraat
Door de nieuwe terreinindeling tijdens de Kasteeltuinconcerten 2018 ontstaat een leuke bijkomstigheid: bezoekers kunnen een ronde om het kasteel lopen tijden de concerten. Ook het foodplein komt terug. Dit keer echter als foodstraat voor het kasteel langs, tussen de duiventorens.
Programmering Kasteeltuinconcerten 2018

 • 06/07 – Daredevils
  Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!
  www.daredevilsband.nl
 • 13/07 – Van Dik Hout + support Massi
  Eindelijk, hier zijn wij heel blij mee! Van Dik Hout komt weer terug naar Helmond. Al twintig jaar aan de top met hun pure rock en gevoelige teksten. Bekend van onder andere ‘Stil in mij’ en een zeer bepalende factor in de Nederpop.
  In het voorprogramma staat Massi: een hiphop-head in hart en ziel. Je krijgt een mix van Funk, Soul en Hardrock op je bord wanneer je een show ziet van deze energieke hiphop artiest met zijn vijfkoppige live band. Van deze rising star gaan we nog veel meer horen de komende jaren.
  www.facebook.com/VanDikHout
  www.facebook.com/massimusic
 • 20/07 – Timbazo
  Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela
  en Curaçao. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting waaronder drie geweldige salsa-zangers.
  www.timbazo.com
 • 27/07 – Soulmachine
  Soulmachine is één van de weinige bands in Nederland die alle soul- en funkhits nog speelt zoals ze in de jaren 60, 70 en 80 gespeeld werden. De band speelt pure authentieke soul en funk met krakers als I’m A Soulman, I Feel Good en andere onvergetelijke hits van o.a. James Brown, Otis Redding, Aretha Franklin en Tina Turner.
  www.soulmachine.nl
 • 03/08 – Massada
  Wie de naam Massada hoort, weet al snel waar het over gaat: Latijns-Amerikaanse ritmes en percussierock overgoten met een Moluks sausje. Massada is bekend van hun eigen hits, waaronder Latin dance, Arumbai en Sajang é en zijn inmiddels al meer dan dertig jaar actief op de binnen- en buitenlandse concertpodia. Jong of oud, een ieder die een Massada concert bezoekt wordt aangestoken met latin-fever.
  www.massada.nu
 • 10/08 – Band with benefits 
  Dansschoenen aan, keeltjes gesmeerd en riemen vast! Gewapend met ingenieuze medleys en hun aanstekelijke enthousiasme vuurt Band with Benefits de vetste hits aller tijden op je af, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Verwacht onder andere stevige rockers van Bon Jovi en AC/DC, classics van Queen en Meatloaf, de foute uitstapjes hier en daar en de broodnodige lading koper.
  www.bandwithbenefits.com
 • 17/08 – This is Jackson 
  This Is Jackson, een energie groep dansers en muzikanten, neemt je mee langs de grootste hits van Michael Jackson. Ze treden in de verlichte voetstappen van Billie Jean, staan face to face tijdens Beat It, Moonwalken als zombies uit het graf tijdens Thriller en hopelijk krijgen we eindelijk te horen of Annie okay is. Groots. Visueel. De Jackson moves. De muziek. ‘This is Jackson’ heeft het allemaal.
  www.thisisjackson.nl

Volgens traditie begint de muziek om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.30 uur tot 23.30 uur. Kinderen die de lege bekers helpen verzamelen, krijgen een leuke attentie. De Kasteeltuinconcerten zijn gratis toegankelijk.
Kijk voor meer informatie over de Kasteeltuinconcerten 2018 op www.kasteeltuinconcerten.nl en like de facebookpagina www.facebook.nl/kasteeltuinconcertenhelmond

En mocht je met vakantie gaan? En wil je die avond niet missen? Geen probleem u kunt elke avond van kasteeltuinconerten dan live mee kijken op www.helmond.live Zodat u vanaf de costa of een ander plek van de wereld toch even in Helmond kan zijn.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

2,181 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *