Lokaal talent op weg naar eerste plaats IndieXL

Het zou toch mooi zijn als het eerste lokale talent van de kasteeltuinconcerten op de eerste plaats komt. 

Dat er op het lokaal talentenpodium bij de kasteeltuinconcerten goede muziek van aankomende artiesten te horen is, bewijst zanger Sander Janssen van Dexter Saint Jock. Hij trad op 6 juli als eerste op op het lokaal talentenpodium. De livestream hiervan is ruim 2100 keer bekeken. De eerste EP (korte CD) van dit aankomende talent met de titel “Everywhere We Go” staat ondertussen op de vijfde plaats van IndieXL. IndieXL is een online radiostation laat wekelijks vele nieuwe releases te horen en geeft (Nederlands) talent een kans.  De Indie Chart is de lijst van muziek van eigen bodem. Die lijsten bevatten de nieuwste releases. Dexter Saint Jock stond twee weken geleden op de tiende plaats en schoof vorige week door naar de vijfde plaats.

Het lokaal talentenpodium van de kasteeltuinconcerten is er om deze aankomende talenten wat extra bekendheid te geven. Om deze band ook een extra steuntje in de rug te geven, willen we aandacht vragen voor hun ludieke actie om op de eerste plaats te komen.

Dinner with the dexters

Voor de Indie Chart is het aantal luisteraars op streamingdiensten, zoals Spotify, iTunes en Deezer van belang. Daarom heeft de band een ludieke oproep op facebook gedaan om op 1 augustus tijdens het avondeten te gaan luisteren naar hun single “Everywhere I go”.  Het zou toch mooi zijn als het eerste lokale talent van de kasteeltuinconcerten op de eerste plaats komt.

Muziek: EP “Everywhere We Go”van Dexter Saint Jock op Spotify”

Video: Livestream Kasteeltuinconcert Sander Janssen

 

1,339 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *