Lunchen, midden op de openbare weg

“Zomerlunch” in onderhoudsbuurt door Volksbelang


In de Honoriusstraat werd donderdagmiddag 14 juni een “zomerlunch” georganiseerd. Initiatiefnemer hiervan is woningbouwvereniging Volksbelang. Het organiseren van een zomerlunch op straat is niet nieuw bij de woningbouwvereniging. In de afgelopen jaren werden in onderhoudsbuurten van de binnenstad al eerder de tafels in lange rijen op straat neergezet. Dit gebeurde telkens tijdens een groot onderhoud aan woningen in de Leonardusbuurt.
Deze middag werden de bewoners wederom uitgenodigd om deel te nemen. Aan een rijkelijk gedekte tafel zaten ook bouwvakkers van aannemer BOTS, wethouder Erik de Vries en het team van Volksbelang dat (achter de schermen) hard werkt aan het grote onderhoud in de Leonardusbuurt.
Wanneer je plannen hebt om in de open lucht zoiets leuks op touw te zetten, mag je ook hopen dat het weer meezit. In de voorbereidingen was wel rekening gehouden. om met slecht weer eventueel uit te wijken naar het overdekte terras in de Leonardus Speeltuin, maar gelukkig bleek dat achteraf niet nodig te zijn. Toen deze middag de eerste druppels naar beneden vielen waren de tafels al geruimd en kon men terugkijken op alweer een geslaagde “zomerlunch”.

Mario Coolen


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,604 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *