Maak gratis kennis met Old Stars Tennis bij TPC Espendonk

Heeft u tennis altijd een leuke sport gevonden, maar is het spelen van deze leuke sport niet meer mogelijk vanwege fysieke ongemakken? Of denkt u dat het op uw leeftijd niet meer mogelijk is om te gaan tennissen? Dan is nu het moment gekomen om het weer op te pakken!

Speciaal voor ouderen heeft het Nationaal Ouderenfonds, samen met de KNLTB, OldStars tennis ontwikkeld. Bij deze tennisvariant wordt gespeeld  met een lichtere groene bal en zijn er diverse aanpassingsmogelijkheden zoals, een kleiner veld en mag de bal twee keer stuiteren. Dit wordt aangepast op de doelgroep. OldStars tennis is niet alleen gezond, het is tijdens én na het spel ook nog eens heel gezellig en goed voor de sociale contacten.

Wilt u Old Stars tennis ook eens proberen? Dan bent u van harte welkom bij TPC Espendonk (voorheen TV ’t Trambaantje, Espendonk 2 in Brouwhuis). In september kunt u op de vrijdagochtenden gratis kennismaken met Old Stars tennis van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Op 6 en 20 september geven vrijwilligers van TPC Espendonk uitleg over OldStars tennis en op 13 en 27 september krijgt u tennisles van een van de trainers van TopServe. Aan deelname zijn géén kosten verbonden. Meldt u zich wel even aan door een mail te sturen naar info.tpcespendonk@gmail.com of bel naar Marlou Steenbergen (06-108 11 724).

Naamloos

864 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *