Maarten en Luc Verhees presenteren eerste gezamenlijke cd

Maarten en Luc Verhees kijken er naar uit: zondag 21 mei wordt omstreeks 15.30 uur hun eerste gezamenlijke cd gepresenteerd.

Om de presentatie van de nieuwe cd te vieren wordt er niet alleen een feestje voor volwassenen gevierd, maar zijn ook alle kinderen zijn welkom. Terwijl de volwassen gasten worden vermaakt door diverse artiesten, is er voor de kinderen een groot feest: er staat een springkussen, ze kunnen worden geschminkt, er is ranja en gratis popcorn, en er is een ballonnenkunstenaar.

Maarten vertelt over de bijzondere cd die hij samen met zijn 6-jarige zoontje Luc heeft gemaakt: ‘Zelf ben ik al vanaf mijn 14e bezig met muziek, ik zat in bandjes en zong op feesten en partijen. Ik wilde graag zoveel mogelijk optreden, op het podium ben ik in mijn element. Ik werk fulltime en treedt daarnaast enkele keren per week op tijdens feesten en partijen, op vakantieparken en bijvoorbeeld Hollandse avonden maar ik zing ook Engelstalig repertoire.

Mijn zoontje Luc is van kleins af aan helemaal ‘in de muziek’. Hij danst en zingt mee en heeft totaal geen podiumangst. Ik ben zo trots op hem dat hij met mij de cd M’n pa en ik heeft opgenomen! Mijn eerste cd werd op 29 juli 2012 gepresenteerd en deze met Luc wordt al mijn 6e cd.’

Groots feest

Maarten Verhees woont zo’n 20 jaar in Mierlo-Hout en heeft het er prima naar de zin. Zijn zoontje Luc volgt onderwijs op de Jorisschool in Mierlo-Hout en hij heeft al zijn klasgenootjes uitgenodigd voor zijn cd-presentatie die dan ook wordt gevierd bij café De Karper aan de Walvisstraat 34 op zondag 21 mei van 14.00-20.00 uur.

Iedereen is van harte welkom en ze kunnen de kinderen meenemen; ook voor hen is het groot feest.

Maarten heeft diverse gastartiesten uitgenodigd: Ricky Gold, The N-tertainer, Rebecca Schouw, Patricia Eijkenboom, Eric Baghuis, Celine van Bussel, Lisa Rooijakkers, Tom Witsenburg, Maike Janssen, Daniël Wijnen en Ivo van Rossum. Natuurlijk zingen Maarten en Luc samen hun lied: M’n pa en ik. De cd en de clip werden professioneel opgenomen bij GK Productions, het bedrijf van Gerard Kielestijn. De cd wordt door een speciale persoon uitgereikt: ‘het wordt een grote verrassing voor Luc,’ vertelt Maarten, ‘dus iedereen is van harte welkom, het wordt één groot feest!’

Flyer Maarten Verhees

2,412 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *