Marion van Limpt nieuwe algemeen directeur Senzer

Mevrouw A.E.W. (Marion) van Limpt wordt de nieuwe algemeen directeur van Senzer. Zij volgt René Walenberg op die vanwege pensionering afscheid neemt. Na het afscheid van de huidige algemeen directeur op 6 juni a.s. neemt Van Limpt de dagelijkse leiding over. Haar nadere kennismaking met de organisatie start reeds op 1 mei, zodat de periode tot 6 juni gebruikt kan worden om een soepele overdracht te realiseren.

Brede kennis en ervaring

De Rosmalense Van Limpt (54) heeft brede kennis en ervaring in het werkveld van Senzer. Momenteel bereidt zij als directeur-bestuurder bij Vixia in Sittard -samen met gemeenten- het nieuwe regionale participatiebedrijf voor. Daarvoor was zij algemeen directeur bij Baanbrekers, een van de eerste gefuseerde werkbedrijven in Nederland en werkte ze onder andere als manager bij Weener Groep Den Bosch. Ze is opgeleid in de educatieve arbeid en Sociaal Agogisch Onderwijs. Ze vervult diverse (bestuurlijke) nevenfuncties, zoals in het landelijke Locus Netwerk (advies m.b.t. inclusief werkgeverschap), Cedris (landelijke branchevereniging arbeidsintegratie en sociale werkgelegenheid) en Divosa (landelijke branchevereniging sociaal domein).

Enthousiast

Van Limpt is enthousiast over haar toekomst bij Senzer. “Meedoen mogelijk maken voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is, met economische zelfstandigheid als hoogste doel: dat is waar mijn hart ligt. We kunnen daarvoor resultaten boeken door het verbinden van de belangen van publieke partijen en het bedrijfsleven. Met creatieve, duurzame oplossingen die passen in de tijd en de omgeving. Ik ga graag met energie en daadkracht, pragmatisch aan de slag. Dat is ook precies waarom Senzer en ik bij elkaar passen.”

Het zijn ook die eigenschappen die het bestuur van Senzer aanspraken, naast haar brede kennis en ervaring. Voorzitter Erik de Vries: “We zijn heel blij met de komst van Marion. We hebben er veel vertrouwen in dat zij de juiste persoon is om Senzer de toekomst in te leiden. Ze is ondernemend en vernieuwend, en een echte netwerker. Heel belangrijk vind ik ook dat ze oog heeft voor zowel de medewerkers als de doelgroep van Senzer. Kortom, een inspirerend persoon waar Senzer de komende jaren echt mee vooruit kan.“

413 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *