Afgelopen woensdag 21 maart was het dan zo ver: Mats Franssen, bekend van zijn vlog ‘Matsie vlogs’, mocht voor Ditisonzewijk op pad! Toon van de Wijk beseft inmiddels zelf ook dat hij een dagje ouder wordt en besloot daarom om de try out van de ‘Kids Adventure Trail’, georganiseerd door de Scouting Brandevoort & Adventure Store, aan Mats over te laten.

Na een korte uitleg van een scout en enkele JIBB medewerkers, ging Mats -net als alle andere kinderen-  enthousiast aan de slag. Er werd gekropen, gebalanceerd, gesprongen, gegleden, geklommen, gerend, diep nagedacht, gejuicht en tussen de ballen gedoken. Wat was het gaaf! Vermoeid maar voldaan volgde als afsluiter een gezellig kampvuur met bijbehorende marshmallows (of waren het nou matsmallows??).

Ben jij benieuwd naar de Kids Adventure Trail? Kijk dan het videoverslag van Mats en geef jezelf op voor de échte Kids Adventure Trail op zondag 8 april via www.kidsadventuretrail.nl!


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

1,696 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *