Mede Helmonders opgelet!

Mijn naam is Milou Vogels, 20 jaar en in de race voor Expeditie Robinson. Dit jaar mogen er een aantal onbekende Nederlanders aan mee doen, en hoe leuk zou het zijn als ik als echte Helmondse er daar één van ben!? Het lijkt mij een enorme uitdaging om mee te doen en om te kijken of ik kan overleven zonder alle luxe waar wij allemaal aan gewend zijn. Voor mij zal het vooral moeilijk zijn om met weinig slaap en nog minder eten de dagen door te komen, ik kan ook al niet vissen en geen vuurtje maken dus een extra uitdaging voor mij! Wel ben ik bloedfanatiek en kan ik heel slecht tegen mijn verlies, neem geen blad voor mijn mond en heb een (h)eerlijke Helmondse tongval. Over 2 maanden ben ik afgestudeerd aan mijn HBO Lifestyle opleiding en ben ik er helemaal klaar voor! Ik heb daar heel wat stemmen voor nodig, zou kei fijn zijn als jullie mij daarbij helpen, Ik heb jullie hulp hard nodig! Via expeditierobinson.rtl.nl/pro file/437 kunnen jullie op mij stemmen! Al vast super bedankt

weekkrant-de-loop-logo (1)

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,731 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *