Mediawijs Helmond Symposium

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het heeft een enorme aantrekkingskracht op volwassenen, maar ook op kinderen en jongeren. Social media kent voornamelijk veel leuke kanten, maar er zijn ook gevaren. Kinderen en jongeren moeten leren om met social media om te gaan, maar hoe doe je dat? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Wat mag strafrechtelijk wel en wat mag niet? Welke omgangsvormen voor social media moet je kinderen aanleren? Is gamen slecht en wanneer ben je verslaafd? En hoe begeleid je kinderen met een beperking?

Voor het tweede achtereenvolgende jaar, organiseren Qliq, MEE Zuidoost Brabant, Jan van Brabant College, ROC Ter AA, Halt, Novadic Kentron, Lev groep, GGD Brabant-Zuidoost en de gemeente Helmond een symposium voor professionals en ouders om ze handvaten te geven hiermee om te gaan.

Wil jij als professional weten hoe je kinderen (met een beperking) moet begeleiden om met social media om te gaan? Kom dan naar het Symposium Mediawijs Helmond op donderdag 25 oktober 16.30-20.30 uur .

Aanmelden kan via www.mediawijshelmond.nl

791 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *