De jaarlijkse Fandag van Helmond Sport werd voor de verandering niet op De Braak maar in het centrum van de stad georganiseerd. Het werd een vol programma tijdens een zonovergoten zaterdagmiddag 24 augustus voor de spelers en fans van Helmond Sport in de Kerkstraat in Helmond Centrum.

Zo waren er diverse voetbalspelletjes en -partijtjes tussen de jeugdopleiding van Helmond Sport en De Braak en werden de spelers van Helmond Sport uitgedaagd om één tegen één de bal als eerst  in de doel van de ander te krijgen. Degene die aan de zijlijn stonden mochten ook een poging wagen.

Na een goed uurtje voetballen mengden de spelers van het elftal zich onder het winkelend publiek om zodoende ‘Wie maakt de leukste selfie’- challenge aan te gaan. Op een handtekeningenkaart konden liefhebbers ook een krabbeltje krijgen van alle team- en stafleden.

De mystery Guest waar iedereen naar uit keek was niemand minder dan Loewy the Cat.
De mascotte van Helmond Sport die een heuse make-over heeft ondergaan en zijn nieuwe look en outfit  dan ook graag liet bewonderen onder alle aanwezigen.

Nog een leuke attentie voor de winkeliers van Helmond Centrum want de spelers, staf en jeugdspelers nodigden de winkeliers uit om de wedstrijd Helmond Sport – FC Eindhoven bij te wonen op zondag 8 september.

Het klokje slaat bijna 16.00 uur dus het dagprogramma zit er bijna op.
Nog één keer samen met Heel Helmond Sport op de foto. Klik.

Het einde van een geslaagde zonnige Fandag!

Foto’s: Nora Leipzig

 

652 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *