Op vrijdag 17 november was het zo ver! De eerste editie van het evenement Meet & Match Helmond.

Meet & Match Helmond is er om de mensen achter de advertenties van Beursvloer365 te leren kennen. Dit is een website voor het bedrijfsleven, stichtingen en verenigingen om vraag en aanbod uit te wisselen. Een soort marktplaats zonder geld! Tijdens Meet & Match Helmond kan je zo dus een interessant netwerk opbouwen.

30 vrijwilligersorganisaties en bedrijven namen deel aan deze editie. Zij waren actief in de speeddate-rondes en in het match-café. Er zijn gegevens uitgewisseld, afspraken gemaakt, er is gelachen en er is gesmuld van de pannenkoeken op Het Pannenkoekschip. Kortom, een geslaagde middag!
Ieder bedrijf of vrijwilligersorganisatie heeft concrete afspraken gemaakt en visitekaartjes uitgewisseld. Voorbeelden van uitkomsten van deze Meet & Match Helmond zijn stageplaatsen, tips over fondsenwerving en de juiste ingangen, hulp bij online marketing en een nieuwe voorzitter van een stichting.

De bezoekers beoordeelden Meet & Match Helmond met een gemiddelde van 8,8. Ook de organisatie (LEVgroep) kijkt tevreden terug op deze eerste editie.
“De bedoeling om mensen elkaar echt te laten ontmoeten en te kijken naar de meerwaarde van samenwerkingen tussen organisaties en bedrijven, is goed uit de verf gekomen. We hebben weer veel mensen met elkaar in verbinding gebracht waar veel mooie samenwerkingen uit gaan komen. We kijken uit naar een volgende editie”, aldus Rosanne Muileboom, projectleider Meet & Match Helmond. “Hier moeten we wel ongeveer een jaar op wachten. Gelukkig kunnen mensen elkaar in de tussentijd wel vinden via de advertenties op www.beursvloer365.nl. Daar gaan we het hele jaar door!”

levgroep-leven-en-verbinden-helmond-ditisonzewijk

3,434 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *