Enkele dagen voor kerst, op vrijdag 22 december werd voor de eerste maal met succes `Xmas sing along´ georganiseerd. Het meezingevenement voor de minderbedeelde gezinnen in de gemeente Helmond, vond plaats bij de oude toren op het scoutingterrein.  Ook komt een deel van de opbrengsten uit het evenement ten goede aan de organisatie M.O.V. in Stiphout.
In deze video ziet u een sfeerimpressie.

Meer-Stiphout-Warande-digitaal-wijk-nieuws:
www.stiphout-warande.ditisonzewijk.nl
Facebook: Stiphout-Warande
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,113 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Sjef Foolen Reply

    dit was een mooi en druk bezochte avond georganiseerd door de Fam,Rooijakkers ze konden allemaal meezingen wat ook in grote getale gebeurde door iedereen alles was mooi aangelegd en versierd mooie verlichting al met al voor herhaling vatbaar tevens was er voor de minderbedeelde in Helmond door de bezoekers veel spullen voor deze mensen meegebracht dit word uitgedeeld door Super Sociaal aan deze mensen die het zo hard nodig hebben mooi gedaan mooi evenement ben trots op jullie dat dit voor Stiphout en Stiphoutenaren is neergezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *