Meiden voetbalavond bij VV Bruheze & RKSV

Steeds meer meiden willen voetballen. Op straat, op het schoolplein of op voetbalveldjes. Meidenvoetbal is dan ook de snelst groeiende sport van Nederland. Maar niets is natuurlijk leuker dan spelen op een echt voetbalveld.

Op vrijdag 18 mei organiseren daarom VV Bruhezen en RKSV Mierlo-Hout een speciale trainingsavond voor meiden in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Alle meiden van Helmond en omgeving zijn op deze avond welkom. Of je al bij een voetbalvereniging zit of niet iedereen is van harte welkom. Ook mag je op deze avond een vriendinnetje, buurmeisje of je klasgenootje meenemen. Samen met andere meiden ga je op deze avond op sportpark VV Bruheze aan de slag met allerlei spelvormen. Met als doel om echt goed te kunnen voetballen.

Heb jij interesse en wil je hieraan deelnemen? Dat kan! inschrijven kan via de website van VV Bruheze of van RKSV Mierlo-Hout


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

1,805 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *