Mensen in beeld

Bert Loerakker is één van de bekendste kunstenaars uit Helmond. Daarnaast vervult hij uiteenlopende activiteiten in de culturele sector. Van adviseur voor de artistieke commissie van de Cacaofabriek tot voormalig gastprofessor aan de vrije academie in Antwerpen. Zijn werk is wereldwijd geëxposeerd.

Goeikes hoefde niet lang na te denken om Bert te betrekken bij het project. Toch heeft hij zichzelf door deelname voor een uitdaging gesteld. Zo is Bert voornamelijk bezig in de schilderkunst. Zijn foto’s zijn abstracte varianten op landschappen. Voor Goeikes richt Bert voor het eerst zijn camera op mensen.

Bert gaat aan de slag in de wijk Helmond West. Deze diverse wijk past goed bij hem. Het is dan ook juist de diversiteit die er voor zorgde dat Bert Helmond West gekozen heeft. Tot 31 mei zal hij regelmatig in de wijk te vinden zijn.

De fotoserie van Bert wordt onderdeel van ‘Goeikes – Helmonders in beeld‘. De foto’s zullen te zien zijn in een boek en expositie over en voor de stad. Met de serie is Bert 1 van de 13 fotografen van het project. Stuk voor stuk trekken zij een eigen wijk in. Allemaal met een eigen visie, stijl en invalshoek. Wil jij meer weten over het project? Stuur dan een mailtje naar info@goeikes.nl.

2,164 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *