Op het adres Calsstraat 2 opende wethouder Nathalie van der Zanden zaterdagavond 11 maart de nieuwe “winkel” van Stichting Lief. Bestuursleden Jean-Paul Kocken en Joyce Kuijpers waren blij verrast over de opkomst van de vele belangstellenden en de vele felicitaties die zij in ontvangst mochten nemen. Van deze megadrukbezochte avond maakte DIOW.TV dit filmpje.
Stichting Lief deelt dagelijks voedselpakketten uit, aan mensen met een laag inkomen die moeilijk of niet rond kunnen komen en levert een totaalpakket aan goederen dat de mensen nodig hebben. In het pand is nu ook een kleding- en speelgoedwinkel gemaakt, waar de leden van de stichting op afspraak kosteloos kunnen winkelen. Ook is er een gezellige ruimte gemaakt, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar ze activiteiten gaan plannen. Zoals een kaart- en spelletjesmiddag of -avond voor kinderen maar ook voor volwassenen.
Stichting LIEF is ook zeer dankbaar dat ze het pand in Mierlo-Hout, waar voorheen de videotheek gevestigd zat, mogen gebruiken. Hebt u een minima-uitkering? Of kunt u maandelijks niet of nauwelijks rondkomen? Schrijft u zich dan op www.stichtinglief.nl
Zonder giften kan LIEF niet bestaan. De stichting kan nog steeds kleding, goederen, speelgoed, levensmiddelen en donaties gebruiken.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

2,055 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *