Mijlpaal Sportradio-Helmond

Sportradio Helmond  heeft vrijdag 31 januari 2020 haar 1600ste sportuitzending en zal verzorgd worden vanuit de studio in de Cacaofabriek. Al vele jaren verzorgen liefhebbers van sport en radio als vrijwilliger de uitzendingen.  Vanaf 1984 klonk voor het eerst de sportuitzending onder SLOT radio en in 1992 onder de noemer van stadsradio Helmond. Op 3 februari 2012 werd het Omroep Helmond. In 2014 verhuisde de omroep van de Evertsenstraat naar de Cacaofabriek waar op dit moment de radio-uitzendingen worden verzorgd.

De LIVE voetbalwedstrijden van Helmondsport klinken vanaf de tachtiger jaren op de zender. Op dit moment verzorgt Valentijn Valentijn het live verslag van de uit en thuiswedstrijden. Ook de medewerkers Harrie van de Boogaart en Niek de Groot zijn al jaren betrokken bij sportradio, waar ze sport in haar breedste zin aan bod laten komen. De vaak zeer gevarieerde en verrassende interviews met mensen uit de sportwereld, de sporttip en sportberichten maken sportradio bijzonder. Ook de muziekkeuze is verrassend te noemen. Het is een mix van jonge en oude muziek. Dat maakt dat er wekelijks op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur Helmonders luisteren. Zo ook de 1600ste sportuitzending met verrassende studiogasten en waar een start wordt gemaakt met de zoektocht naar talent per tak van sport of Helmonders die aanleg hebben voor beweging. De sportredactie wil graag in contact komen met het sporttalent, de ouders en of trainer middels een live interview op de radio. Het geluidsfragment zal ook op het digitale platvorm van Helmond te horen zijn, namelijk die van Ditisonzewijk.nl.

De mogelijkheid bestaat om het sportverenigingsnieuws te delen door een mail te sturen naar: sportradioredactie@omroephelmond.nl

Omroep Helmond Radio is te beluisteren via de Ether FM 107.2 MHz en via de Kabel 94.4 MHz. De uitzendingen zijn ook terug te beluisteren op de website van de omroep.

Namens de sportredactie alvast bedankt

244 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *