Militaire Veteranen inloop Helmond 12 mei 2018

Foto, Henk van Dijk

Zoals u wellicht bekend zal zijn, zijn we in 2016 gestart met het organiseren van een aantal inloop momenten voor de ca. 500 Helmondse Veteranen.  Voor het organiseren van een veteranen inloop voor alle in Helmond woonachtige veteranen hebben wij voor vier inloop momenten van de gemeente Helmond subsidie ontvangen.Inmiddels zijn er drie van deze bijeenkomsten geweest. Gelet op de ontvangen reacties mogen de bijeenkomsten een succes genoemd worden.Op zaterdag 12 mei aanstaande organiseren wij de vierde veteranen inloop. De bijeenkomst wordt gehouden in wijkhuis ‘de Fonkel’, Prins Karelstaat 131. 5701 VL Helmond. Wij verwachten de veteranen met eventuele partner om 16.00 uur.

Het eerste deel van het programma staat, evenals de vorige drie keer, vooral in het teken van het elkaar ontmoeten en het (eventueel) met elkaar kennismaken.Dit alles in een ontspannen sfeer onder het genot van een drankje.Omstreeks 17.00 uur volgt een voordracht over een gerelateerd onderwerp.Om 18.00 uur kunt u gebruikmaken van een ‘Indische maaltijd’.

Tijdens de maaltijd zullen wij u informeren over de (komende) herdenkingen in Helmond, namelijk de jaarlijkse Dodenherdenking op 4 mei en de viering van de bevrijding en de herdenking van Helmond op 25 september.Daarnaast zullen wij de behoefte peilen over een voortzetting van de ‘Helmondse Veteranen inloop’. De afsluiting is gepland om circa 20.00 uur.  

Voor de kosten van de maaltijd vragen wij een bijdrage van € 5,00 per persoon.U kunt dit bedrag overmaken op rekeningnummer NL27RABO0328034460 (te name van; Stichting Helmond 25 september 1944) onder vermelding ‘Veteranen inloop Helmond’. Voor eventuele informatie over de inloopavond kunt u bellen naar; 0614272361

Omdat we graag willen weten op hoeveel deelnemers we mogen en kunnen rekenen vragen wij u tevens om een schriftelijke aanmelding te doen. Stuur deze in een voldoende gefrankeerde envelop naar:

Inloopmiddag voor de Helmondse Veteranen,p/a, Middachtendreef 27. 5709RW Helmond

U kunt ook reageren op het volgende mailadres; gerardvandeweijer@gmail.com

Wij vragen u, om te reageren.Met vriendelijke veteranengroet,

het organiserend comité,

Ad Adriaansen, Riny van der Els, Gerard van de Weijer en Henk Schimmel.

 

1,998 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *