Minder muntautomaten op parkeerplaatsen in Helmond

Minder muntautomaten op parkeerplaatsen in Helmond

Vanaf volgende week vervalt in Helmond op een aantal parkeerplaatsen de mogelijkheid om het parkeren met muntgeld te betalen. Het betreft, Kasteel Traverse, Kasteelplein, Steenweg, Irenelaan, Beelstraat Noord, en Beelstraat Zuid.

 Op deze plaatsen kan dan alleen nog worden betaald met de pas van GePast Parkeren, met de PIN pas of via een parkeerapp op de mobiele telefoon. In de tweede helft van 2017 vervalt bij meer automaten de mogelijkheid om met muntgeld te betalen. In de toekomst kan men op straat nog maar op een paar plaatsen met muntgeld betalen. In alle gemeentelijke parkeergarages kan nog wel met (munt)geld worden betaald.

Groot succes

parkeren_helmond_ditisonzewijk_1GePast Parkeren is in Helmond een groot succes. Meer dan 16.000 abonnementhouders parkeren met korting in de gemeentelijke parkeergarages Boscotondo, Doorneind en City en op straat tegen het vastgestelde “realtime” parkeertarief. Met de speciale GePast Parkeren-pas of met de apps van Stadsparkeren, Parkmobile, SMSParking en Yellowbrick is parkeren heel gemakkelijk.

Meer informatie op www.parkerenhelmond.nl hier kan men zich ook aanmelden voor GePast Parkeren.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER! 

1,667 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *