• PICT0097
  • PICT0085
  • PICT0103

Omdat het evenement Helmond Holiday zo’n succes was, wilden we het nog een keer proberen over te doen op de woensdag 9 augustus.

Het is tenslotte vakantietijd en wie wil er dan niet genieten in het centrum van Helmond?

Samen met de altijd aanwezige marktkramen van de “woensdag-markt” was er meer: onder andere een draaimolen voor de kleinere kinderen, live muziek op de kop van de markt met twee heerlijke gitaren en braderie kramen om jezelf of een ander eens lekker te verwennen. Aziatische lekkernijen werden er verkocht en om lunchtijd was het daar gezellig druk. Een specialist in sambal soorten bood ook hele spekkoeken aan in vele smalen. We mochten proeven en het was een kleine ontdekkingsreis in de diversiteit van dit product. Ook de dames kwamen aan hun trekken met make-up sieraden ( onder andere met magneten erin voor de gezondheid) en verzorgingsproducten . Ook mode mocht niet ontbreken en ik zag een groep dames enthousiast in de aanbiedingen van kleurige sjaals winkelen.

In de middag deed ook de zon weer mee en werd het nog extra aangenaam.

Er was ruimte en tijd om relaxed te genieten. Niet te druk maar wel gemoedelijk, zoals een ideale zomerdag eruit zou kunnen zien.

Fotograaf: Hans Choufoer

 

Fotograaf Bart Kastrop

1,596 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *