Mondharmonicaspelers in de prijzen bij Baltic Nordic Open

Van 5 tot 10 juli bezochten een aantal leden van de Helmondse en de Veldhovense mondharmonicavereniging onder leiding van Viola Barends, het Baltic – Nordic Harmonica Festival in Pärnu te Estland.
De afgelopen zeven maanden hebben zowel het gelegenheidsensemble Viola & Friends als Harmonica Trio Papillon zich intensief voorbereid op het geven van een groot aantal concerten en deelname aan de competitie.
Naast de geweldige ervaring van het verblijven in de “zomerhoofdstad” van Estland was ook de ontmoeting met de Scandinavische spelers een bijzondere belevenis. Hier bleek duidelijk hoe muziek, een internationale taal is en mensen verbindt. Spelers uit 18 landen namen deel aan het festival.
Dat er de afgelopen 7 maanden hard gewerkt is gebleken uit het feit dat in de categorie groepen van drie personen of meer; Viola & Friends de 2e prijs en Harmonica Trio Papillon, de 1ste prijs mee naar huis mochten nemen.


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

 

911 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *