• IMG_7553
  • IMG_7561
  • IMG_7550

De Montessori school staat bekend om zijn prettige omgang met kinderen. Ook worden de kinderen verwend met een dierenparkje en een mooi en aantrekkelijk uitgebreid speelterrein. De Monti Zoo herbergt enkele dieren waar de kinderen zelf zorg voor dragen. Water geven, voederen en alle wat er bij komt kijken. In het nieuwe schooljaar startte de school al direct goed. Een actie in samenwerking met de GGD en Jong gezond. Ik had een gesprekje met de de directrice Jolanda Duijvesteijn en zij vertelde mij over dit leuke project.

Een frisse start op Montessorischool Helmond!

De montessorischool is een Gezonde School. Dat betekent niet alleen dat, ouders gezond trakteren, maar ook dat de kinderen op school gezond drinken!Deze week promoot de montessorischool het water drinken.In samenwerking met Jong Helmond Lekker Gezond is de eerste schoolweek gezond gestart.En hoe heerlijk is koel water tijdens het warme weer in de eerste schooldagen! Zeker omdat elke klas een 5 liter watertap met citroen en komkommer heeft staan. De kinderen mogen de hele dag zelf water tappen.

Ook de ouders v hebben zich te goed gedaan aan het koele, gezonde en vooral ook lekkere water. Alle ouders hebben gezellig bij gekletst op de eerste schooldag.

En u weet: een goed voorbeeld doet goed volgen!

Zoekt u nog een frisse school? U kunt contact opnemen met de school: 0492510017 of info@montessorischoolhelmond.nl

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws:
www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
Facebook:  Brouwhuis
Twitter:  @ditisonzewijk
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,593 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *