Mooi weer gegarandeerd bij Kasteeltuinconcerten editie 2018

Het kan niet anders dan dat het mooi weer wordt tijdens de Kasteeltuinconcerten. Traditioneel brengt de organisatie van De Kasteeltuinconcerten jaarlijks worst, een heerlijke fuet dit keer, naar de zusters van Clarissen. Zij bidden nu op voorspraak van Clara voor stralend weer op de vrijdagen van 6 juli tot 17 augustus.
Al lange tijd wordt er worst naar de zusters van Clarissen gebracht met het verzoek om te bidden voor mooi weer bij bijzondere buitenevenementen. De zusters zijn echter vegetarisch en dus heeft projectleider Geert Blenckers ook aan kaas gedacht. Zuster Bernadette gaat, net als vorig jaar, haar uiterste best doen voor mooi weer tijdens De Kasteeltuinconcerten.
De Kasteeltuinconcerten
De Kasteeltuinconcerten vinden dit jaar plaats op de vrijdagen tussen 6 juli en 17 augustus. De muziek begint om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.00 uur tot 00.00 uur. Kinderen die de lege bekers helpen verzamelen, krijgen een leuke attentie. De Kasteeltuinconcerten zijn gratis toegankelijk.
Kijk voor meer informatie en het programma van de Kasteeltuinconcerten 2018 op www.kasteeltuinconcerten.nl en like de facebookpagina: facebook.nl/kasteeltuinconcertenhelmond


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

1,524 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *