De organisatie kan tevreden terugkijken op de driedaagse 50PLUS Lifestyle-Consumentenbeurs in Helmond-Peelland. Met een dikke 4000 bezoekers was het aantal vergelijkbaar met de voorgaande editie. “Ondanks het mooie weer van de afgelopen dagen valt dat niet tegen” meldt een tevreden beursorganisator Ad Klaasen. Ook standhouders waren goed te spreken over de 50 plus beurs die donderdagochtend 24 maart werd geopend door de algemeen directeur van het regionale werkbedrijf Senszer, dhr. René Walenberg.
In het beursgebouw dat dit jaar is gevestigd in het voormalige pand van de firma Destil aan de Engelseweg, volgt op woensdag 5 en donderdag 6 april tevens de 7e editie de grootste zakennetwerkbeurs (Bedrijven voor Bedrijvenbeurs) van Helmond-Peelland. Op beide dagen is de beurs geopend van 14.00 tot 22.00 uur. De editie van het ondernemerscafé is op 5 april om 20.00 uur. Op donderdag 6 april organiseert Senzer een grote workdate. Voor meer informatie kijk op Zie www.bbhp.nl

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

703 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *