Nederlands Kampioen Beachvolleybal U15 Tristen Koenen

Gouden Tristen Koenen uit Helmond bij NK Beachvolleybal onder 15

Bij het NK beach volleybal jeugd in Scheveningen. Beachvolleybal Helmond-VC Polaris lid Tristen Koenen is samen met zijn beach partner Yannick Verberne Nederlands kampioen geworden bij jongens onder de 15.

Tijdens het beachvolleybal seizoen, dat duurt van mei tot en met augustus, worden ieder weekend door het hele land Junior Beach Circuit toernooien georganiseerd waar rankingpunten te verdienen zijn. Aan het einde van deze cyclus gaan per regio de teams met de meeste punten naar de Beach Finals.

De hitte zorgde voor een zware finale dag op het strand van Scheveningen. Zaterdag ochtend werd er in poules gespeeld voor de plaatsing, waarna in de middag via een knock-out-systeem de 4  sterkste tweetallen per categorie over bleven. Na een spannende strijd om deze laatste 4 te bereiken, bleken Tristen en zijn beachpartner Yannick Verberne over de langste adem te beschikken. De halve finale en finale werd beide in 2 sets gewonnen met als beloning het Nederlands Kampioenschap. Een super prestatie.
Waar na vorig jaar ook al een Nederlands Kampioen (Luc van Bree en Mees Sengers, jongens onder 19) uit de gelederen van Beachschool Helmond kwam, is het nu dus Tristen welke de kers op de taart bezorgt voor weer een fantastisch Helmonds Beach seizoen.
Het beachseizoen op de mooie zandvelden op Sportpark Brandevoort is per afgelopen 1 september weer beëindigd, en we hopen in 2020 vanaf 1 april weer veel (nieuwe) leden te mogen verwelkomen die op de mooie zomeravonden een lekker potje willen volleyballen in de buitenlucht. Ook de volleybalschool voor jeugd tot 20 jaar zal dan weer gaan plaatsvinden, met misschien wel weer een geweldig slotakkoord.

De gouden plak vieren met internationale Beachvolleybal toppers Christiaan Varenhorst en Robert Meeuwsen

Tristen NK Beach 2019 1

779 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *