Negen inbrekers opgepakt in drie weken tijd in regio Helmond

Politiebericht Helmond

Complimenten aan de melders!

In de afgelopen drie weken zijn door oplettende burgers in totaal 9 verdachten aangehouden voor woninginbraken.

In Asten werd door buurtbewoners gezien dat er personen over een schutting klommen. Bij deze woning werd ingebroken. Door een duidelijke melding konden op heterdaad drie verdachten worden aangehouden, zij hadden de buit nog in bezit.

In Helmond werden vreemde geluiden gehoord bij een woning, vermoedelijk werd er ingebroken. De daders werden gestoord door een buurtbewoner, even later kon er één verdachte aangehouden worden door de politie. Hierdoor werd voorkomen dat er daadwerkelijk goederen weg gehaald werden.

In Deurne werd een verdacht voertuig gemeld door buurtbewoners, de inzittenden van dit voertuig werden gezien rondom een woning, waar zij niet thuis hoorden. De politie kon 4 personen aanhouden voor poging van inbraak in de woning.

In Helmond werd afgelopen week een dader overlopen door de bewoonster. Buurtbewoners zijn achter de dader aangegaan en door dit snelle optreden kon de verdachte meteen worden aangehouden in samenwerking met de politie.

Wij zijn blij met de meldingen die gedaan worden door de burgers, ziet u een verdachte situatie, bel dan meteen 112.

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk 
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk?  Abonneer je gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!
Digitaal-wijkgericht-nieuws: Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.

1,745 totaal aantal vertoningen, 4 aantal vertoningen vandaag

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok

Dit bericht heeft 1 reacties

  1. Eric-Tiny Reply

    Nou.. ik heb vrijdag een hele vreemde situatie meegemaakt. Zag een verdachte situatie bij de Boerenbond aan de Deltaweg met 2 Bulgaarse auto’s. Belde 0900-8844.. tijdens het in de wacht
    staan kreeg ik een bandje te horen: Ziet U iets verdachts.. bel dan 112. Ik dat nummer bellen, kreeg gelijk de meldkamer.. ik wilde mijn verhaal doen werd gelijk onderbroken door die centralist en kreeg de mededeling: “Wij kunnen niks voor U doen, U moet 0900-8844 bellen”.
    Graag zou ik mijn verhaal eens bij jullie doen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *